Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2020 11:26
Čas čtení 0:31
Richard Balog

Komplikovanou dispozici proměnili architekti v bytě plném betonu na jeho hlavní výhodu

Komplikovanou dispozici proměnili architekti v bytě plném betonu na jeho hlavní výhodu
Zdroj: Matúš Bence
KULTURA
Uložit Uložené

Developerský projekt poblíž Dunaje a historického centra Bratislavy nám odhaluje ideální byt pro mladého člověka.

Bratislava odhaluje další skvost moderní architektury. Byt s výhledem ve vyhledávané lokalitě blízko promenády Dunaje a historického centra hlavního města Slovenska je vybaven ve skandinávském stylu a majiteli nabízí nadstandardní komfort bydlení

Čerstvé dílo architekta Martina Skočeka představuje ideální útočiště pro mladého člověka s citem pro detail. Návrhy vznikaly ve spolupráci s Lucie Uhnákové a Alana Prekopa.

Doporučeno
Maximální pohodlí s jedinečnými výhledy a bezprostředním kontaktem s přírodou. Bydlení nedaleko Brna si tě získá Maximální pohodlí s jedinečnými výhledy a bezprostředním kontaktem s přírodou. Bydlení nedaleko Brna si tě získá 25. června 2020 18:55

Interiér je výsledkem snahy dosáhnout konsensu mezi vizí developerského projektu a nestandardních představ klienta. Hlavní ambicí návrhu přitom bylo v co největší možné míře zachovat materiálovou tvář hrubé stavby v celkové koncepci, což se tvůrcům podařilo na výbornou. 

Na první pohled komplikovaná dispozice v trojúhelníkovém tvaru se nakonec ukázala jako velmi tvárná, díky čemuž bylo vkládání jednotlivých kusů zařízení do prostoru jednodušší. Lepší obrázek o tomto bytě si uděláš podle fotek Matúše Benceho v naší galerii.

Domů
Sdílet
Diskuse