Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 13:16
Čas čtení 0:45
Daniel Mikolášik

Moderátorka TV Nova se v přímém přenosu rozplakala během zprávy o slovenské prezidentce. Dojal ji týraný chlapeček

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Moderátorku TV Nova hluboce zasáhl případ týraného chlapce vlastním otčímem.

Moderátorka TV Nova Renáta Czadernová během večerního zpravodajství neudržela emoce a rozplakala se před kamerami v momentě, kdy informovala diváky o tom, že slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou testují na koronavirus.

Jak však informuje samotná televize, důvodem dojetí ve studiu nebyl zdravotní stav sousední hlavy státu, ale předchozí zpráva, která ji hluboce zasáhla. Moderátorku, která se jen před nedávnem vrátila z mateřské dovolené, rozplakal případ týraného chlapce vlastním otčímem.

Doporučeno
Policie v Minneapolis zatkla celý štáb CNN. Kamery nadále běžely v živém vysílání Policie v Minneapolis zatkla celý štáb CNN. Kamery nadále běžely v živém vysílání 29. května 2020 12:56

Chlapeček jménem Marek totiž na následky týrání zemřel. Muži, který ho bil, sprchoval studenou vodou, pálil ho cigaretami či žehličkou, soud udělil trest odnětí svobody na 22 let.

Domů
Sdílet
Diskuse