Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 20:27
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Gerard Butler uniká před padajícími meteority devastujícími celou planetu. Katastrofický thriller Greenland dostává skvělý trailer

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Greenland vypadá překvapivě dobře, sleduj nový trailer.

Gerard Butler je sympatický, dnes již padesátiletý britský herec, který v poslední dekádě točí béčkové až pascalovské blockbustery a akční filmy na jedno kopyto. Časy skvělých britských gangsterek jsou dávno za ním, a i když sem tam natočí něco povedeného, většinou jde o stejné filmy pořád dokola. Před 3 lety přinesl katastrofický Geostorm, který v kinech propadl. 

Teď tu máme trailer na další katastrofický snímek, v němž ztvární hlavní roli. Jmenuje se Greenland a nový trailer nás překvapivě zaujal. John Garrity (Butler) se v něm snaží ochránit svého syna (Scott Glen) a ženu (Morena Baccarin) před blížící se katastrofou.

Doporučeno
Scénář pro oscarového Gladiátora byl příšerný, vzpomíná herec Russell Crowe. Co ho přesvědčilo roli přijmout? Scénář pro oscarového Gladiátora byl příšerný, vzpomíná herec Russell Crowe. Co ho přesvědčilo roli přijmout? 26. června 2020 18:23

Úlomky meteoritu neshořely v atmosféře, jak tvrdila média. Zatímco byli obyvatelé obelháváni, politici a boháči se přesouvali do protiatomových krytů. Zem totiž brzy zasáhne příval meteoritů a zemřou miliony lidí.

Zpět
Sdílet
Diskuse