Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 21:39
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

The Last of Us: Part II prodalo za 3 dny více než 4 miliony kopií a stává se nejrychleji prodávanou hrou od PlayStation

TECH
Uložit Uložené

Naughty Dog a PlayStation oslavují obrovský úspěch.

Každý věděl, že The Last of Us: Part II bude obrovskou hrou. Studio Naughty Dog pokaždé posouvá levely a omezení videoher a pokaždé vydává hru, která určuje budoucnost animace, motion capture a grafiky ve hrách. Jinak tomu není ani tentokrát, když vyšlo Part II. Očekávalo se, že hra zaznamená obrovské prodeje, což později naznačoval i obrovský počet předobjednávek.

Doporučeno
The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál 12. června 2020 9:01

Dnes PlayStation oznámil, že za 3 dny se prodaly více než 4 miliony kopií, čímž Part II překonalo všechny rekordy z exkluzivních her pro PS4. Jen v dubnu přitom Square Enix poslal do obchodů a digitálně prodal hráčům 3,5 milionu kopií Final Fantasy VII Remake. Jenže nevíme, kolik z těch kopií se během těch 3 dnů i reálně dostalo k hráčům.

Domů
Sdílet
Diskuse