Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 22:22
Čas čtení 0:58
Adam Novosad

Kanye West ohlásil desetiletou spolupráci se značkou GAP. Očekávají, že ročně vygeneruje obrat ve výši 1 miliardy dolarů

MÓDA
Uložit Uložené

Kanye West okouzlil svými designérskými dovednostmi další značku.

Značka Gap nezažívá v posledních letech nejlepší období. Časy její největší slávy už dávno skončily, odešla řada jejích zákazníků, a tak muselo vedení vymyslet způsob, jak ji opět dostat na výsluní. Novým receptem na úspěch se tak stal Kanye West, informují The New York Times.

Kanye West na svém Twitteru oznámil novou spolupráci se značkou Gap, díky čemuž vznikne partnerství mezi společnostmi Yeezy a Gap. Už v první polovině roku 2021 bychom se tak na pultech obchodů měli dočkat spolupráce s názvem Yeezy Gap.

Spolupráci podepsaly obě strany na dobu 10 let, přičemž v případě úspěšného partnerství prý smlouva obsahuje klauzuli, díky které je možné jej prodloužit o dalších pět let.

Gap věří, že v polovině kontraktu bude kolekce Yeezy Gap generovat roční tržby okolo 1 miliardy dolarů. Částka, kterou Gap vyplatí Kanyemu za spolupráci, zůstává tajemstvím.

V čele designérského týmu zodpovědného za vývoj nové kolekce bude samotný Kanye a její cíl je jasný už teď.

Doporučeno
Kanye West vzpomíná na časy, kdy byl alkoholikem. Od rána se opíjel vodkou s džusem, opil se i na červeném koberci Kanye West vzpomíná na časy, kdy byl alkoholikem. Od rána se opíjel vodkou s džusem, opil se i na červeném koberci 20. ledna 2020 9:16

Gap chce zákazníkům nabídnout moderní základní kousky pro muže, ženy i děti, které zapadnou do každého šatníku a nebudou stát horentní sumy. Ba co víc, Kanye bude dohlížet i na styl prezentace kolekce Yeezy Gap v kamenných provozovnách či na online e-shopu.

Domů
Sdílet
Diskuse