Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2020 7:20
Čas čtení 1:18
Dominik Vetrák

První minuty z 2. série The Boys ukazují, jak superhrdinové trhají hlavy, na scénu nastupuje neonacistka Stormfront

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co všechno zatím víme o 2. sérii The Boys?

The Boys se loni stalo obrovským seriálovým hitem hned po premiéře na Amazon Prime. Odvrácená strana superhrdinů ještě nikdy nebyla tak hrozivá a brutální. Je jich sedm a nikdo si s nimi neví rady. Zapomeň na bojovníky typu Avengers. Tato sedmička místo ochraňování slabých rabuje, znásilňuje a vraždí kohokoli, kdo jim přijde do cesty.

Představ si, co by se stalo, kdyby ti například extrémně rychlý Flash z DC během běhu narazil do partnerky. Upřímně řečeno, z dívky by zůstaly jen malé kousky. To se stalo i hlavní postavě The Boys, která se rozhodla pomstít. Následně se začlenila do týmu, který se pokusí zničit falešné hrdiny.

Mezitím se dozvídáme, že jde o skutečně komplikované postavy, autentické lidi se superschopnostmi, kteří se topí v psychických problémech. V čem je The Boys originální a proč bys mu měl dát šanci, se dozvíš v naší recenzi.

Doporučeno
10 nejlepších her první poloviny roku 2020 10 nejlepších her první poloviny roku 2020 27. června 2020 10:32

Z herců se vrátí všichni přeživší první série. Co se nováčků týče, víme jen o Ayi Cash. Ta by si měla zahrát neonacistku se schopnostmi superhrdiny. Jmenovat se bude Stormfront. V komiksech si na něj (správně, v seriálu postavu změní na ženskou) Boys posvítili a jinak tomu určitě nebude ani v tomto případě. Níže se můžeš podívat na první klip z 2. série, který představuje právě novou posilu.

Více prostoru dostane i postava Giancarla Esposita, hlavy Voughtu. Nyní, když je Madelyn mrtvá, bude se muset ukazovat na obrazovce více. Tvůrce seriálu Erik Kripke pustil první 3 minuty z 2. série, ve kterých je Giancarlova postava jménem Stan Edgar. Vypadá to tak, že si Esposito po své roli Guse Fringa v Breaking Bad a Better Call Saul našel další skvělou postavu velkého šéfa. 

První 3 epizody dorazí 4. září a následně se každý týden dočkáme nové. Celkově jich bude 8. První série vyšla celá najednou, ale kvůli koronaviru je zřejmě nemožné vše stihnout včas stejným stylem i při pokračování. 

PS: Důležitou a zajímavou roli by měl dostat i oblíbený herec Patton Oswalt. 

První tři minuty z 2. série si můžeš vychutnat ve videu níže v čase 47:35

Sleduj prvé 3 minúty z 2. série The Boys. Superhrdinovia trhajú hlavy a na scénu nastupuje neo-nazi hrdinka Stormfront
Zdroj: Amazon Prime
Domů
Sdílet
Diskuse