Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2020 21:06
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

Louis Vuitton versus sandále: Paulie Garand a Pil C okrádají v klipu šíleného Rytmuse

Louis Vuitton versus sandále: Paulie Garand a Pil C okrádají v klipu šíleného Rytmuse
HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj videoklip ke skladbě Forma z nejnovějšího projektu Paulieho Garanda a DJe Wiche.

Paulieho Garanda, DJ Wiche, Pil Cho a Rytmuse s názvem Forma totiž dostává propracovaný klip plný vzácných hereckých i filmařských momentů, drží se scénáře a také si drží symbolické tajemno, jak jsme již u Mystika Produkt v kinematografické oblasti zvyklí.

Rytmus si zahrál bláznivého majitele obrazů, které mu přišli Paulie a Pil C ukrást. Jak to celé dopadlo, se už dozvíš v samotném klipu.

Doporučeno
AstralKid22 se zapojil do #NoTuneChallenge, pro Cereala má upřímný vzkaz. Výzvu splnil i Dame a vysmál se stejnému beatu AstralKid22 se zapojil do #NoTuneChallenge, pro Cereala má upřímný vzkaz. Výzvu splnil i Dame a vysmál se stejnému beatu 28. června 2020 12:40

Ve videoklipu máme možnost vidět i umělecká díla extravagantního slovenského umělce Andreje Dúbravského. Ten je známý svým alternativním přístupem k tvorbě, před lety si koupil starý vesnický dům s verandou, letní kuchyní a velkou zahradou.

Už loni absolvoval desítku výstav – kromě Slovenska i ve Vídni, v Římě, v Berlíně, v Nizozemsku, v Českých Budějovicích a v New Yorku.

Domů
Sdílet
Diskuse