Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2020 16:24
Čas čtení 0:49
Martin Mičuda

Značku Lamborghini už na autosalonu neuvidíš. Slavný výrobce aut mění taktiku

Značku Lamborghini už na autosalonu neuvidíš. Slavný výrobce aut mění taktiku
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.autoevolution.com/news/lamborghini-is-officially-done-with-big-auto-shows-144929.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autoevolution.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Výrobce italských supersportů mění taktiku své prezentace.

S autosalony to v posledních letech jde tak trochu z kopce. Nemohou za to ale automobilky jako takové. Zájem o automobilové veletrhy totiž postupně upadá, navíc už ztrácejí i svůj význam, za což může rozšíření internetu a sociálních sítí. Navíc svět zápasí s pandemií koronaviru, kvůli které zrušili letošní autosalon v Ženevě. S největší pravděpodobností ale nebude ani za rok.

To je velká rána pro celý motoristický svět, protože právě švýcarský autosalon byl tím nejvyhledávanějším a nejslavnějším. V loňském roce byl navíc poslední autosalon ve Frankfurtu, který byl baštou pro německé výrobce. Upadající zájem pomalu odrazuje i automobilové výstavce – v posledních letech své expozice na autosalonech omezily i značky jako Volvo či Ford. Nyní se dozvídáme, že s automobilovými veletrhy na dobro končí Lamborghini.

Domů
Sdílet
Diskuse