Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2020 16:00
Čas čtení 2:12
Dominik Vetrák

Seriál Sense8 ťa uchváti akciou, sexuálnymi scénami a vizionárskym štýlom rozprávania príbehu

Seriál Sense8 ťa uchváti akciou, sexuálnymi scénami a vizionárskym štýlom rozprávania príbehu
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sense8 je seriál, ktorý by mal vidieť každý fanúšik skvelých postáv v seriáloch a sci-fi.

Po prepadáku menom Jupiter Ascending si súrodenci Wachowskí museli napraviť reputáciu, čo sa im jednoznačne podarilo. V spolupráci s Netflixom vytvorili sci-fi seriál Sense8. Natočili 2 série, ktoré vyšli v roku 2015 a 2017, no Netflix projekt zrušil pred zrejme poslednou, 3. sériou. Jeho natočenie bolo zrejme k pomeru divákov, ktorí ho sledovali, príliš drahé. Seriál bol totiž drahší ako Game of Thrones. 

Doporučeno
Netflix je zárukou geniálních seriálů. Toto je 10 nejlepších, které musíš vidět Netflix je zárukou geniálních seriálů. Toto je 10 nejlepších, které musíš vidět 13. června 2020 13:03

Podpísali sa pod to vysoké produkčné náklady, špičkové technológie či skvelo vyzerajúce akčné scény. Rozpočet nafúkol aj fakt, že štáb vo veľkom cestoval. Scény sa odohrávali v 9 veľkých mestách všade po svete. Je to preto, že hrdinovia pochádzajú z rôznych krajín. Je ich 8, volajú ich Sensate (Sense8) a narodili sa v rovnaký moment.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Zpět
Sdílet
Diskuse