Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2020 9:51
Čas čtení 0:51
Daniel Mikolášik

Kanye West avizuje nové album. Název napovídá, že opět půjde o křesťanský gospel

HUDBA
Uložit Uložené

Yeezus také odhaluje několikasekundovou ukázku z nové skladby Wash Us in the Blood.

Jestliže sleduješ Kanyeho na Twitteru, pravděpodobně sis všiml, že jeho produktivita se opět přetavila do několika nových projektů, a to nejen co se hudby týče. Na sociální síti například oznámil novou 10letou spolupráci se značkou Gap či psychedelický animovaný seriál KIDS SEE GHOSTS ve spolupráci s Kid Cudim a Takashi Murakamim.

Doporučeno
Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) 28. června 2020 11:21

Fanoušci se však dozvídají i další zásadní informaci. Kanye West po osmi měsících od vydání gospelového alba Jesus Is King ohlašuje další album. V pořadí by mělo jít o desáté studiové album od Mr. Westa.

Hudební projekt se bude jmenovat God's Country a už název napovídá, že by mohlo jít o podobně gospelově laděný zvuk jako na předchozím albu. Kanye za poslední měsíce navázal úzkou spolupráci s křesťanským pěveckým sborem Sunday Service, který ho mimo jiné doprovázel i během koncertů s albem Jesus Is King.

Domů
Sdílet
Diskuse