Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2020 15:53
Čas čtení 1:33
Dominik Vetrák

Ze samuraje Jina se v Ghost of Tsushima stane tichý zabiják. Impozantní trailer slibuje nejlepší samurajskou hru historie

TECH
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější trailer na Ghost of Tsushima, exkluzivní hru pro PS4, která vychází již za 3 týdny.

Ghost of Tsushima vychází už 17. července. Exkluzivní samurajské hra od PlayStation Studios, konkrétně od studia Sucker Punch (inFamous) se prezentuje novým CGI trailerem. Neuvidíš v něm žádné gameplay záběry, ale dokonale vystihuje tón hry. Samurajové jsou na ostrově Tsushima poraženi Mongoly a Jin si uvědomuje, že pokud chce svůj domov a lidi ochránit, musí ejít z cesty samuraje a stát se přízrakem – Ghostem.

Doporučeno
10 nejlepších her první poloviny roku 2020 10 nejlepších her první poloviny roku 2020 27. června 2020 10:32

V průběhu hry tak získáváš stále více schopností a dovedností, které ti dovolí zabíjet Mongoly efektivněji. Samuraj je ale v Jinově krvi, a tak mu bude jeho katana věrná až do závěru hry. Bude jen na hráči, jakým stylem se rozhodne hrát. Samozřejmě, ohýbání si samurajské cti a kodexu vyústí v mnohé nevraživé pohledy ostatních samurajů, takže to Jin nebude mít jednoduché ani mezi svými lidmi.

Domů
Sdílet
Diskuse