Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2020 9:00
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Má v sobě bisexualitu každý z nás? Naši moderátoři otevřeně přiznali vlastní zkušenosti

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Náš pravidelný podcast Love is on the air je tady s již čtrnáctým dílem a v něm se naši odborníci na vztahy doktorka Nikita a docent Zach věnují dalšímu tématu, které bude možná právě i tobě blízké, a tím je bisexualita

Vzhledem k tomu, že náš podcast je zaměřen i na interakci s diváky, kteří nám zasílají vlastní autentické zážitky a zkušenosti, se očekává stejná otevřenost i od našich moderátorů, a tak na tebe v dnešním díle čeká i nějaké to osobní přiznání.

Doporučeno
Erotické hračky, sprostá slova nebo prádlo s podvazky. I takto se můžeš v sexu vyhnout stereotypu Erotické hračky, sprostá slova nebo prádlo s podvazky. I takto se můžeš v sexu vyhnout stereotypu 17. června 2020 8:33

Jak to ale vlastně s bisexualitou je? Narodí se s ní člověk, nebo to třeba přijde až v pozdějších fázích života po několika neúspěšných vztazích s opačným pohlavím? Kdy a jak se k bisexualitě otevřeně přiznat? A jaké jsou největší rozdíly v posteli?

I o těchto věcech si naši moderátoři v téměř 50minutové epizodě povídají. Připrav se tedy na další porci užitečných informací a jako obvykle i dávku dobré zábavy. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse