Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2020 12:05
Čas čtení 1:28
Vojtěch Vanda

Na Karlově mostě se hodovalo. U půlkilometrového stolu se Pražané loučili s koronavirem

NEWS DOMINIK FERI MIROSLAVA NĚMCOVÁ
Uložit Uložené

Na nejznámější most v Česku přišli posedět i poslanec Dominik Feri nebo Ladislav Zibura.

Pohodová atmosféra podvečerní Prahy společně s dobrým jídlem jako příjemné ukončení karanténních opatření. Tak vypadala pražská dominanta, Karlův most, včera od šesti hodin večer. K půlkilometrovému stolu, jenž se na místě objevil, přišlo podle ČT24 až na dva tisíce strávníků. Hodovalo se jídlo, které si lidé sami donesli.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

Což bylo i hlavní podmínkou sešlosti. Přinést si na most přes Vltavu nějaké jídlo, o které se mohou všichni podělit„Já jsem třeba přinesl rybízovou buchtu a už je pryč. To je ale smyslem akce, někdo něco přinese a jiný si to může dát,“ svěřil se TN.cz jeden z organizátorů akce Ondřej Kobza.

Zpět
Sdílet
Diskuse