Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2020 10:54
Čas čtení 1:07
Richard Balog

Latino hvězda J Balvin odhalila své Asií inspirované bydlení v domovské Kolumbii

Latino hvězda J Balvin odhalila své Asií inspirované bydlení v domovské Kolumbii
Zdroj: YouTube
KULTURA
Uložit Uložené

Lukrativní nemovitost osobně představila ve videu pro známý portál Architectural Digest.

Není žádným tajemstvím, že velké sportovní, filmové či hudební hvězdy investují své peníze do nemovitostí a J Balvin není v tomto výjimkou. Přední tvář současného popu a latino stylu tě provede svým bydlením v domovské Kolumbii prostřednictvím videa pro Architectural Digest

Majestátní sídlo inspirované japonskou kulturou se nachází na okraji oblasti zvané Antioquia a známému interpretovi tak nabízí dokonalý úkryt před okolním světem.

Doporučeno
Ed Sheeran utratil přes 100 milionů korun, aby odkoupil domy všech svých sousedů. Stěžovali si na jeho stavební plány Ed Sheeran utratil přes 100 milionů korun, aby odkoupil domy všech svých sousedů. Stěžovali si na jeho stavební plány 28. července 2019 15:01
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by J Balvin (@jbalvin) on

Za finálním vzhledem samozřejmě nestojí jen samotný J Balvin, ale především tamní architektonické studio 5 Sólidos, které dokonale zhmotnilo všechny představy a zároveň přišlo se spoustou technických řešení a designérských vychytávek. 

Zpěvák popisuje své minimalisticky laděné hnízdečko jako chrám, ve kterém může odpočívat jeho duše po hodinách strávených leteckými přesuny kvůli živým vystoupením či mediálním povinnostem.

Lásku k asijské kultuře v rámci domu nepodtrhávají jen obrovské bonsaje v exteriérové části, ale také kombinace dřeva s množstvím černých prvků a dekorem, který prochází prakticky celým interiérem.

Snad nejvíce nás ale baví společné prostory plné designérského nábytku a doplňků od umělců jako KAWS, Takashi Murakami a podobně. Televizi bys v obýváku hledal jen marně, neboť Balvin se domnívá, že prostor plný knih podporuje člověka při relaxaci, s čím zřejmě nelze nesouhlasit...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Zároveň dodává, že pravidelně střídá místnosti, ve kterých spí, aby je udržel v plné kondici. Kategorií samou o sobě je místnost určená výhradně pro zpěvákovu zálibu v kupování tenisek. Ukrývá v ní přibližně 850 párů různého druhu, včetně veřejnosti běžně nedostupných chuťovek.  

Lepší představu o tomto dechberoucím bydlení v srdci Kolumbie si můžeš udělat na základě doprovodného videa níže.

Domů
Sdílet
Diskuse