Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2020 20:22
Čas čtení 0:24
Ondřej Jarůšek

Yzomandias vydává nový klip na track Mawar na počest bojovníka z Oktagonu Underground

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Přední člen labelu Milion Plus vydal nový klip.

Yzomandias před krátkou chvílí vydal nový klip na track Mawar, který nese název podle přezdívky předního českého bojovníka Tadeáše Růžičky. Toho mohli fanoušci v posledních týdnech vidět zářit na turnajích v rámci projektu Oktagon Underground, kde se probojoval až do super finále v pyramidě do 70 kilogramů, které se uskuteční již tuto sobotu v Brně.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

V samotném videoklipu samozřejmě nechybí ani záběry ze zápasů, v nichž Tadeáš „Mawar“ Růžička dominoval a soupeřům dával pocítit své jedovaté kombinace. Člen labelu Milion Plus tak zřejmě chce tomuto špičkovému postojáři vyjádřit podporu na cestě za balíkem peněz, který na něj v případě sobotní výhry čeká. Budeme mu držet pěsti.

Domů
Sdílet
Diskuse