Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2020 17:27
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Legendární Fallout se dočká seriálu! Televizní příběh natočí tvůrci Westworldu pro Amazon, který natáčí i Pána prstenů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Připrav se na výlet do Wastelandu!

Deadline přichází s informací, že Amazon Studios připravuje seriál Fallout podle slavné videoherní série od Bethesdy. Obě společnosti se dohodly na grandiózním zpracování příběhu, kteří hráči tak milují.

Postapokalyptická Země, ze které po atomových útocích téměř nic nezůstalo, je dokonalým prostředím pro vyprávění emotivních, drsných a originálních příběhů.

Lidé dlouhá léta zůstávali v podzemních krytech, ale je načase vylézt na povrch a začít budovat novou společnost. Země se však změnila a ty, kdo přežili, čeká velké množství nástrah.

Doporučeno
The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál 12. června 2020 9:01

O seriál se postarají Jonathan Nolan a Lisa Joy, kteří pro HBO vytvořili seriálový hit Westworld. Ten do několika let skončí, a tak se tvůrci mohou soustředit na další projekt. Ze strany Bethesdy bude na projekt dohlížet James Altman z Bethesda Softworks a sám Todd Howard, režisér Fallout 3, 4 či TES: Skyrim. 

Amazon si objednal rovnou celou sérii, takže tvůrcům a materiálu pořádně důvěřuje. Většinou se nejprve natočí pilot a podle něj se společnosti rozhodují, co dál. Seriálu se zřejmě dočkáme za několik let.

Domů
Sdílet
Diskuse