Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2020 11:20
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Chorvati pro Čechy složili písničku, ve které nám děkují. Oslavují návrat turistů

HUDBA ČESKO CHORVATSKO
Uložit Uložené

Chorvati oslavují proudění českých turistů do země novou písničkou.

Přísná opatření v souvislosti pandemií koronaviru jsou pro tuto chvíli za námi a Češi tak opět mohou vycestovat do zahraničí. Oblíbenou destinací je pro mnohé krajany Chorvatsko, které si podle všeho českých turistů váží tak moc, že jejich opětovné proudění do země oslavují novou písničkou.

Doporučeno
V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek 1. července 2020 10:51

O skladbu se postaral moderátor tamní rádiové stanice. Zpívá v nich například o turistech z Prahy, Brna nebo Plzně, kteří se vydávají na horskou tůru v žabkách„Děkujeme, že jste nás zachránili,“ zpívá na konci.

Video i s českými titulky na svém webu zveřejnila televize Nova. Následně se píseň začala šířit i po sociálních sítích, kde řadu uživatelů pobavila. I když někteří dle svých slov litují, že si ji vůbec pustili.

Domů
Sdílet
Diskuse