Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2020 18:25
Čas čtení 1:02
Adam Novosad

Stovky teenagerů se vystavily nákaze covid-19 na festivalu. Někteří tam přišli, i když ještě neznali výsledky testů

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V americkém státě Texas si teenageři neodpustili tradiční party ani navzdory koronaviru.

V americkém městě Lakeway ve státě Texas se každý rok shromáždí stovky teenagerů na tradiční středoškolské party. Ani tento rok tomu nebylo jinak, a to i přesto, že ve Spojených státech amerických zuří koronavirus nejhůře na celém světě.

Doporučeno
V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek 1. července 2020 10:51

Většina z 300 účastníků party však netušila, že někteří z nich se během ní nakazí onemocněním covid-19 kvůli vlastní nezodpovědnosti, upozorňuje CNN.

Party organizované ještě 20. června se zúčastnilo i několik studentů, kteří pár dní před jejím začátkem absolvovali testy na koronavirus, avšak výsledky ještě nedostali. I když si uvědomovali, že bez výsledků testů mohou ohrozit své kamarády a známé, na tradiční festival se vydali a způsobili tak komplikace zejména pro hygieniky v místním okrese Travis County.

Domů
Sdílet
Diskuse