Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2020 14:14
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Raper Tlstý tvrdí, že na něj Separ poslal dvě auta plná boxerů. Jsou to výmysly, odpovídá člen DMS

HUDBA
Uložit Uložené

Raper, který společně s Molochem Vlavo před pár dny vydal disstrack na Separa a další rapery, tvrdí, že na něj Separ poslal dvě auta rváčů.

Disstrack raperů Moloch Vlavo, Tlstý a Čapr má dohru na sociálních sítích. Ještě v den vydání se k němu na Instagramu vyjádřil jeden z adresátů Separ, který se v textové odpovědi zaměřil na to, jak se chtějí autoři svézt na jeho úspěchu. V dalších storkách ještě uvádí některá tvrzení na pravou míru a přidává také názor na rap Tlstého a Čapra.

Doporučeno
Separ odpovídá na diss Molocha Vlavo: Nevěnuji ti ani dva rýmy, ty blbče Separ odpovídá na diss Molocha Vlavo: Nevěnuji ti ani dva rýmy, ty blbče 2. července 2020 12:04

Právě Tlstý se aktuálně ještě vyjádřil k tomu, co se podle jeho slov dělo v den, kdy disstrack spatřil světlo světa. „Poslal dvě auta plná boxerů ke mně do Trnavy, aby mě roz*ebal,“ říká Tlstý o Separovi. Ve videu na YouTube dále členu DMS vysvětluje, že by si měl příště něco takového rozmyslet, protože kdyby se mu něco stalo, měl by se bát o své bezpečí. „A kdyby se mi něco stalo, opravdu že by mě roz*ebal, až pak by začala válka,“ dodává Tlstý.

Domů
Sdílet
Diskuse