Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2020 16:28
Čas čtení 0:54
Tina Hamarova

Australskou surfařku unesl muž v Indii a znásilňoval ji každý den 2 měsíce. Nyní o tom napsala knihu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Carmen Greentree vydala upřímnou zpověď o tom, co se jí dělo před 16 lety.

Carmen Greentree měla jen 22 let, když se rozhodla dát si přestávku od profesionálního surfování a vydala se studovat do Himalájí. Cestou však padla do pasti mužům v Novém Dillí, kteří ji přesvědčili, že ji bezpečně převezou na sever země, píše Daily Mail.

Doporučeno
10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 3. července 2020 14:35

Ve městě Srinagar ji vyzvedl muž jménem Rafiq Ahmad Dundoo, který ji neodvezl na místo, kam měl, ale k sobě domů na obytnou loď uprostřed jezera. Tam ji držel následující dva měsíce, pravidelně znásilňoval a nutil pomáhat s domácími pracemi. Jeho rodiče i bratři se ženami to viděli, ale neudělali nic.

Carmen se nakonec dostala z lodi díky tomu, že její únosce začal žádat peníze od její rodiny. Díky tomu mohli vystopovat telefon a po komplikované záchranné akci se dostala zpět domů do Austrálie.

O hrozivém příběhu nyní napsala knihu „A Dangerous Pursuit of Happiness“, ve kterém odkrývá detaily svých dvou měsíců. Po zveřejnění jejího příběhu se ozvali další backpackeři, které věznili na téže lodi roky před ní.

Austrálsku surferku uniesli v Indii a znásilňovali každý deň po dobu dvoch mesiacov. Teraz o tom napísala knihu
Zdroj: FB/ Carmen Greentree

„Nejhorší byl pocit, když jsem se vzdala boje a dala jsem mu, co chtěl,“ řekla Carmen pro Daily Mail. „To bylo poprvé, co mě znásilnil. Byla jsem strašně unavená, nedokázala jsem dál bojovat a věděla jsem, že nepřestane.“

Carmen se s těžkou životní zkouškou nakonec vyrovnala, je vdaná a má tři děti. Na svých sociálních sítích tvrdí, že svému únosci odpustila a je jí ho líto.

Domů
Sdílet
Diskuse