Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2020 19:11
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

Výhrůžky smrtí i strach o rodinu. Toto je nesestříhaná verze rozhovoru s Barborou Piešovou

PODCASTY
Uložit Uložené

Poslechni si nesestříhanou verzi rozhovoru s vítězkou SuperStar.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Pokud sleduješ náš web nebo kanál na YouTube, zřejmě ti neunikl náš nový rozhovor s Barborou Piešovou. Vítězka letošního ročníku pěvecké soutěže SuperStar si s námi popovídala o tom, jak hodlá naložit s výhrou 2 miliony korun, jaké dostává nové nabídky na spolupráci, ale i o tom, jaké nejhorší zprávy od anonymních lidí na internetu jí chodí.

Doporučeno
Půjčil si vibrátor přítelkyně a použil ho s dalším mužem. Nad tímto příběhem zůstává rozum stát Půjčil si vibrátor přítelkyně a použil ho s dalším mužem. Nad tímto příběhem zůstává rozum stát 2. července 2020 19:52

Je nutno uznat, že z některých nenávistných zpráv, které nám Barbora tlumočila, běhá mráz po zádech. Někdo jí například napsal, že ji utopí v přehradě.

Celý rozhovor v nesestříhané verzi si nyní můžeš pustit jako podcast, nicméně v případě, že si chceš rozhovor užít ve formě videa, klikni na tento odkaz. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse