Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2020 6:50
Čas čtení 1:22
Tímea Krauszová

Maďarka, která díky 10 plastickým zákrokům vypadá jako Barbie, tvrdí, že je příliš sexy pro práci

NEWS
Uložit Uložené

Mladá maďarská modelka se prý musela vzdát i práce recepční, protože pro tu pozici byla příliš přitažlivá.

Barbara Luna Sipos je 22letá žena z Budapešti, která si v průběhu posledních pěti let prošla deseti plastickými operacemi. Díky nim se vzezřením podobá panence Barbie a na svou vizáž je i patřičně hrdá. Nyní se ale stěžuje, že je až příliš sexy pro práci, píše zpravodajský portál od Yahoo!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie (@baedollbarbie) on

Operace ve velké míře zaplatil její bývalý

Barbara je skutečná živá panenka. Nepřirozeně velké oči, rty a prsa, upravené rysy obličeje a zářivé blond vlasy z ní dělají skutečnou Barbie. Muži se za ní neustále ohlížejí a neumí se prý v její přítomnosti chovat. Musela se proto vzdát své práce recepční a nyní si nedokáže najít novou.

Doporučeno
Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) Transgender modelka: Pokud jsou vaše děti jiné, je třeba to řešit, jinak jim pokazíte život (Rozhovor) 28. června 2020 11:21

„Vždycky jsem chtěla vypadat jako fantasy postava nebo lidská panenka. Mojí první vzpomínkou z dětství je, že jsem si vždy hrála s panenkami Barbie a moje přeměna na panenku začala v sedmnácti,“ citují ji Yahoo! News.

Její první plastikou bylo zvětšení prsou. Zákrok ještě zopakovala a dnes má o tři košíky větší prsa než při dospívání. Přiznává, že se nikdy necítila ošklivá, ale teď je se sebou vysloveně spokojená.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie (@baedollbarbie) on

Z jejího charisma a vzezření ale prý muži v jejím okolí šíleli, a proto podala výpověď. Prý žije ve světě, v němž nádherné ženy nemohou doufat v kariérní postup, pokud nejsou ochotné vyspat se s muži výměnou za lepší práci. To Barbara dělat nechce.

Krátce po výpovědi v roce 2016 se seznámila se svým dnes již ex-manželem. Jejich vztah trval dva roky a během něho do kosmetických procedur zainvestovali přibližně 135 tisíc dolarů (v přepočtu okolo 3,2 milionu korun). Většinu z těchto peněz složil právě její bývalý manžel, kterému se její panenkovské vzezření velmi líbilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie (@baedollbarbie) on

Po rozvodu Barbara neztrácí naději, že jednou najde manžela navždy. „Muži milují to, jak vypadám. Někteří ale nejsou dostatečně sebevědomí, aby se mnou randili, což je zcela v pořádku,“ vysvětlila s tím, že nejvíce se snaží lidem dokázat, že nemá v hlavě prázdno. Nelíbí se jí, že ji soudí jen podle vzhledu a chtěla by, aby ji okolí bralo vážně. 

V budoucnosti neplánuje s operacemi přestat: čeká ji třetí plastika nosu, chce si nechat odstranit jedno žebro a pokračovat ve zvětšování zadku.

Domů
Sdílet
Diskuse