Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2020 19:06
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

John Travolta učí Kevina Harta, jak být akčním hrdinou. Všichni se mu smějí, že je jen vtipný boxovací pytel Dwayna Johnsona

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový seriál od Quibi vypadá velmi lákavě.

Kevin Hart je stand-up komik a velký bavič. Natáčí zejména komedie a dobrodružné filmy. I v těch akčnějších kouscích spíše funguje jako komediální složka, což se potvrdilo v Jumanji či Central Intelligence. V obou případech hrál po boku svého dobrého přítele Dwayna Johnsona, velkého amerického hrdiny.

Oba si ze sebe navzájem dělají srandu a na sociálních sítích si to dávají vyžrat. Ve skutečnosti jsou však dobří kamarádi a kolegové. Kevin Hart se však rozhodl využít svoi image vtipného sidekicka, který je dobrý jen na zábavu a ne pořádnou akci.

Doporučeno
10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 3. července 2020 14:35

Ve spolupráci s Quibi tak natočil seriál, ve kterém hraje fiktivní verzi sebe sama. Kevin se v tomto příběhu rozhodne nastoupit do školy pro akční filmové hrdiny, kterou vede šílená postava Johna Travolty. Kromě nich se objeví i sexy Nathalie Emmanuel z Game of Thrones či Jean Reno.

Die Hart bude mít 10 krátkých epizod, které se objeví exkluzivně na Quibi. První tři uvidíme 20. července a následně dostaneme každý pracovní den další část, a to až do 29. července.

Seriál by měl mít hodnocení R – pro dospělé. Očekávej nadávky, nějakou krev a akci. Služba Quibi je určena výhradně pro mobilní zařízení, u nás zatím není dostupná. Na Die Hart pracoval i Derek Kolstad, scenárista trilogie Johna Wicka.

Domů
Sdílet
Diskuse