Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2020 18:38
Čas čtení 0:50
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Necenzurovaná verze dokumentu V Síti a co nám prozradil Lil Grippie

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Podívej se na nový díl našich Freshnews.

Je tu středa a s tou přichází i další díl našich pravidelných Freshnews, v nichž pro tebe shrnujeme ty nezajímavější novinky několika uplynulých dní. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Petra, která si pro tebe připravila nálož zajímavých novinek, pojďme tedy rovnou na to.

V novém díle se dozvíš například o velmi originálním singlu od Ega, jehož slovům ve skladbě mělo množství fanoušků problém porozumět. Podle Google překladače se mělo jednat o japonštinu. Pravda je ale jiná. Jak to tedy bylo? Odpověď na tebe čeká ve videu.

Doporučeno
Lil Grippie: Michajlov dělá klasiku, která si zaslouží mnohem víc zhlédnutí. Beefy z Instagramu vyšuměly, PTK je milej kluk Lil Grippie: Michajlov dělá klasiku, která si zaslouží mnohem víc zhlédnutí. Beefy z Instagramu vyšuměly, PTK je milej kluk 5. července 2020 16:30

Nahlédli jsme také do světa filmů. Konkrétně jsme se zaměřili na snímek V síti, který dal divákům nahlédnout na internetové predátory, kteří na internetu vyhledávají nezletilé děti. Nejnavštěvovanější film roku nyní přichází do kin s novou, necenzurovanou verzí.

Před pár dny jsme ti také přinesli rozhovor s mladým talentovaným raperem, který si říká Lil Grippie. V něm si s námi promluvil o své tvorbě, jak se staví k hejtu a poskytl nám také svůj názor na antidepresiva.

Domů
Sdílet
Diskuse