Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 12:20
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Muž vykradl v Praze dvě sanitky během nouzového stavu, sebral záchranářskou bundu a stříbrný kufřík

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Policie prosí v tomto případě veřejnost o spolupráci.

Muž v pražské Krči si uprostřed koronavirové krize nelámal hlavu s tím, že je nouzový stav, a rozhodl se vykrást čtyři vozidla, z nichž dvě byly sanitky. Na oplocený pozemek rodinného domu se vloupal na začátku května. Přestože si jej všiml majitel pozemku, muž mu stihl utéci i se záchranářskou bundou a kufříkem. Škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun. Zloděj byl ale zachycen na bezpečnostní kameře, policie proto žádá veřejnost o součinnost. 

Doporučeno
Nejprve křičel „Allahu Akbar“ a provokoval policisty, pak naříkal bolestí. Prohlédni si celý zásah proti ozbrojenému muži Nejprve křičel „Allahu Akbar“ a provokoval policisty, pak naříkal bolestí. Prohlédni si celý zásah proti ozbrojenému muži 8. července 2020 19:42

Dne 7. května se kolem šesté hodiny ranní přiblížil muž k jednomu z rodinných domů v pražské Krči. Na krku měl dalekohled. S úmyslem krást se vydal ke čtyřem vozidlům na pozemku, avšak po cestě si jej všiml majitel domu. 

Domů
Sdílet
Diskuse