Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 16:43
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

2. série Umbrella Academy dorazí už za pár dní. Akční trailer odhaluje konec světa, cestování v čase i zábavné superschopnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix vydal první trailer pro 2. sérii Umbrella Academy.

Po dlouhých týdnech „provokování“ s různými obrázky a nicneříkajícími videi nás Netflix konečně potěšil oficiálním trailerem pro 2. sérii skvělého sci-fi seriálu Umbrella Academy. Ten je natočen podle komiksu, který napsal frontman kapely My Chemical Romance Gerard Way a nakreslil jej Gabriel Bá. Seriál se však od komiksu v mnohém odlišuje, a tak si ho užijí jak fanoušci předlohy, tak i noví diváci.

Umbrella Academy vypráví o šesti sourozencích,  které po letech spojí smrt jejich otce. Příliš ho ale oplakávat nebudou, neboť s ním nemají moc krásné vzpomínky. Když se setkají, znovu začnou využívat své nadpřirozené schopnosti a odhalí, že svět čeká pohroma a jen oni mohou zvrátit příchozí neštěstí. 

Domů
Sdílet
Diskuse