Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 15:30
Čas čtení 0:55
Martin Mičuda

Nejvýkonnější Lambo v historii přišlo o střechu, nabralo však na exkluzivitě

Nejvýkonnější Lambo v historii přišlo o střechu, nabralo však na exkluzivitě
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.lamborghini.com/english/latest-news/all/the-lamborghini-si-n-roadster--experience-future-technology-under-open-skies/s/5bea9d37-c943-421d-9263-35f65d6401e5" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">lamborghini.com</a>
TECH
Uložit Uložené

6,5litrový atmosférický dvanáctiválec je doplněn o elektromotor.

Loni Lamborghini představilo úchvatný stroj pod názvem Sián. Supersport vyrobený v 63 kusech s cenovkou v přepočtu přibližně 85 milionů korun zaujal zejména futuristickým zjevem. Automobilka tak vzdala hold ikonickému modelu Countach, který má novinka některými detaily připomínat. 

Nyní nám ale Lambo servíruje i otevřenou variantu s tradičním dodatkem Roadster, která bude ještě vzácnější – vznikne jen 19 exemplářů. Extravagantnější zevnějšek byl jen decentně změněn kvůli optimalizaci aerodynamiky, kterou si vyžádala absence střechy. Nadále jsme tak svědky trubicových světel ve tvaru písmene Y či řady ostrých hran a převisů. Pokud se ptáš na cenu, ta zveřejněna nebyla, protože Lamborghini Sian Roadster je již vyprodáno.

Domů
Sdílet
Diskuse