Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 16:03
Čas čtení 2:53
Daniel Mikolášik

Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita

Drakeov outfit za 50 000 € sme vyskladali z cenovo dostupnejších kúskov. Obleč sa ako svetoznáma celebrita
Zdroj: Instagram/@asaprocky, @hoskelsa, @champagnepapi
MÓDA
Uložit Uložené

Aj za málo peňazí sa dokážeš obliecť ako svetoznáme celebrity.

Svetoznámi raperi, speváci, modelky, influencerky či iné celebrity si vo väčšine prípadov dávajú na svojom zovňajšku mimoriadne záležať. V ich šatníkoch preto nechýbajú luxusné kúsky od najrenomovanejších módnych dizajnérov sveta.

Fanúšikovia sa im častokrát chcú podobať, no peňaženka im nedovoľuje utrácať nemalé sumy za prvotriedne oblečenie. Zostaviť outfit podobný tým celebritným pritom nemusí byť vždy tak zložité. Stačí len upustiť od luxusných módnych mien a zamerať sa na dostupnejšiu módu.

Vybrali sme niekoľko zaujímavých luxusných outfitov celebrít ako Kylie Jenner, The Weeknd, Gigi Hadid či A$AP Rocky a ich high fashion kúsky nahradili cenovo dostupnejšími alternatívami. Výsledkom je napríklad Drakeov 50-tisícový outfit vyskladaný z kúskov za pár desiatok eur.

Doporučeno
Nejhorší módní trendy uplynulého desetiletí. Tepláky v ponožkách, véčkový výstřih a oplechované kšiltovky Nejhorší módní trendy uplynulého desetiletí. Tepláky v ponožkách, véčkový výstřih a oplechované kšiltovky 15. ledna 2020 9:06

Drake

Drizzy sa len prednedávnom v klipe na skladbu Toosie Slide z nového albumu Dark Lane Demo Tapes ukázal v poriadne luxusnom outfite. Azda najväčším masterpiecom bol archívny kúsok v podobe bundy od renomovaného belgického návrhára Rafa Simonsa, ktorej hodnota sa pohybuje na úrovni 43-tisíc eur.

Ide o maskáčovú bomberu MA-1 zo sezóny jeseň/zima 2001 vydanú v rámci kolekcie „Riot! Riot! Riot!“. V minulosti ju nosil aj Kanye West. Okrem toho máme možnosť Champagne Papiho vidieť oblečeného aj v Nike kukle, čiernej mikine, nohaviciach od 1017 ALYX 9SM či v teniskách Air Max 98 SE od Nike.

Známe outfity poskladané z cenovo dostupnejších kúskov
Zdroj: YouTube (Drake)

Hoci jeho výsledný outfit môže mať hodnotu takmer 50-tisíc eur, jednoduchým spôsobom ho môžeš napodobniť omnoho lacnejšími alternatívami.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 86447 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse