Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2020 20:42
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Opět rekordní počet nakažených v Chorvatsku, situace se dramatizuje, země zavádí přísná opatření

NEWS CHORVATSKO
Uložit Uložené

V zemi se epidemiologická situace v posledním období výrazně zhoršila.

Včera přibylo v Chorvatsku rekordních 116 nakažených koronavirem, dnes dalších 140. V zemi se epidemiologická situace v posledním období výrazně zhoršila a úřady se proto rozhodly znovu zpřísnit některá opatření, informuje Croatiaweek.

Doporučeno
Češi se vrací z dovolené nakažení koronavirem. Může se tím urychlit příchod druhé vlny pandemie Češi se vrací z dovolené nakažení koronavirem. Může se tím urychlit příchod druhé vlny pandemie 11. července 2020 19:16

V Chorvatsku se k dnešnímu dni poprvé v tomto roce nachází více než 500 tisíc turistů. Lidí bude v oblíbené dovolenkové destinaci ještě mnohem více, úřady očekávají, že turisté ze vzdálených mimoevropských zemí, ale také z Británie, Francie nebo Skandinávie, začnou přijíždět v polovině července, kdy se zvýší počet letů.

Češi a Slováci využívají i dálkovou vlakovou linku RegioJetu, společnost již minulý měsíc informovala, že prodala více než 30 tisíc jízdenek. 

Domů
Sdílet
Diskuse