Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 3:58
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Jiří Procházka zvítězil na UFC ostrově po nádherném KO ve druhém kole!

SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA UFC
Uložit Uložené

Jiří Procházka má za sebou úspěšný debut v nejprestižnější MMA organizaci světa.

Noc ze soboty na neděli přinesla dlouho očekávaný debut Jiřího Procházky na půdě UFC. Česká MMA jednička se v Abú Zabí představila na v bojovém ostrově, který se stal dějištěm akce UFC 251, jednoho z nejnabitějších turnajů roku.

Do Spojených arabských emirátů se „Denisa“, bývalý šampion polotěžké váhy japonské organizace Rizin, vydal s ohromnými deseti výhrami v řadě. V premiéře pod hlavičkou největší organizace světa se našemu bojovníkovi postavil nebezpečný Švýcar Volkan Oezdemir, který v UFC zápasí již několik let.

Doporučeno
Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla Brutální začátky UFC: Šílené knockouty, obrovské váhové rozdíly a takřka žádná pravidla 8. července 2020 11:03

Navzdory obrovské výzvě však Procházka v této zkoušce obstál. V prvním kole byl sice Oezdemir úspěšnější v počtu úderů, ve druhé kole však „Denisa“ svého soupeře krásnou kombinací uzemnil a mohl se radovat z nádherného knockoutu. Otřesený Oezdemir ani nenastoupil do středu oktagonu k vyhlášení výsledku.

Švýcar byl evidentně zaskočen unikátním stylem Procházky. Český bojovník měl neustále spuštěné ruce dole (jak už to u něj ostatně bývá zvykem) a svého soupeře místy takřka vyzýval, aby jej udeřil do hlavy. To se Oezdemirovi několikrát podařilo, Procházka však všechny údery ustál a bylo patrné, že si zápas naprosto užívá.

Pro Jiřího Procházku se jedná o naprosto fenomenální vstup do UFC a my se už teď těšíme na jeho další bitvy. BJP!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jiří Procházka (@jirkaprochazka),

Domů
Sdílet
Diskuse