Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 9:12
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Po neuvěřitelném KO dostal Jiří Procházka od UFC bonus přes 1 000 000 korun

SPORT JIŘÍ PROCHÁZKA UFC
Uložit Uložené

Česká MMA jednička v noci zářila.

Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka má důvod k radosti hned dvakrát. Nejenže se mu podařilo vyhrát v prvním zápase pod hlavičkou UFC proti těžkému soupeři, ale navíc dostal peněžní bonus za nejlepší výkon večera. K výplatě si tak může přičíst krásných 50 tisíc dolarů, v přepočtu tedy téměř 1,2 milionu korun.

Kromě Procházky bonus za výkon večera obdržel i Davey Grant, který porazil ve třetím kole Amaričana Daye.

Doporučeno
Jiří Procházka zvítězil na UFC ostrově po nádherném KO ve druhém kole! Jiří Procházka zvítězil na UFC ostrově po nádherném KO ve druhém kole! 12. července 2020 3:58

V noci ze soboty na neděli se bývalý šampion organizace Rizin v polotěžké váze utkal proti švýcarskému bojovníkovi Volkanu Oezdemirovi. Ten v UFC již léta zápasí a podle mnohých do zápasu nastupoval jako favorit. Do karet mělo Švýcarovi hrát například lepší umístění v žebříčku nebo to, že „Denisa“ není tolik zvyklý bojovat v kleci (v Rizinu se bojuje v ringu).

První kolo bylo pro fanoušky Jiřího Procházky trochu infarktové. Český bojovník bojoval již klasicky s rukama dole, za což jej Oezdemir několikrát potrestal tvrdými údery. Ty však Procházkou takřka vůbec neotřásly. Švýcar měl problém zvyknout si na Procházkův nevídaný bojový styl a ve druhém kole šel po krásné kombinaci českého bojovníka k zemi.

Jiří Procházka po zápase uvedl, že jeho misí je získat titulový opasek. Dodal však, že se svým výkonem nebyl zcela spokojen a stále je na čem pracovat. I přesto se však jedná o naprosto úžasný vstup do UFC a bezpochyby se fanoušci stali svědky největšího MMA zápasu v historii české scény.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

These finishes were worth an extra 50K #UFC251

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),

Domů
Sdílet
Diskuse