Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 15:54
Čas čtení 1:13
Dominik Vetrák

Serious Sam 4 ukazuje gameplay a monstra. Béčkovější Doom vypadá nesmírně zábavně a vychází už tento rok!

TECH
Uložit Uložené

Serious Sam 4 vychází na Stadii již v srpnu tohoto roku.

Během včerejší konference Devolver Digital bylo představeno několik zajímavých her. Nyní se soustředíme zejména na Carrion, Fall Guys a Serious Sam 4.
 
O hře Carrion od Phobia Games Studio (půjde o jejich první hru) jsme psali již několikrát, a to zejména ve výběrech o nejočekávanějších či nejlépe vypadajících hrách. Základní premisu hry totiž tvoří monstrum, které ovládá hráč.

Doporučeno
Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí 12. července 2020 10:49


Budeš ovládat jakési těleso, na kterém experimentují vědci v podzemním laboratoři.
 
Postupně se dostáváš přes různá patra a prostory a požírat přitom lidi. Vědce, vojáky, sekretářky... Carrionovi chutnají všichni. Cílem hry bude zřejmě dostat se ze zařízení na svobodu. Styl hratelnosti by ti měl učarovat, ale přesvědč se o tom sám v gameplay traileru níže.
 
Carrion vychází na Nintendo Switch, Xbox One a PC už 23. července. Pokud jsi předplatitelem služby Game Pass, budeš moci hrát hru „zdarma“ již v den vydání.

Domů
Sdílet
Diskuse