Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 19:01
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie

PODCASTY
Uložit Uložené

Pusť si další bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

V posledním díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach otevřela důležité téma, které se v Česku stále dostatečně neprobírá, a tím je sexuální obtěžování.

Poté jsme dali prostor našim posluchačům, kteří nám poslali vlastní příběhy, ze kterých mnohdy běhal mráz po zádech.

Zpráv od fanoušků nám dokonce přišlo tak moc, že je jedna bonusová epizoda nemohla pokrýt, a tak ti nyní přinášíme další bonusový díl, který je věnován opět osobním příběhům našich posluchačů a posluchaček.

Doporučeno
Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor) Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor) 12. července 2020 16:43

Dozvíš se například o příběhu jedné slečny, která se stala obětí nevhodného obtěžování, když pracovala jako animátorka na hotelu v zahraničí. Další z posluchaček se pak podělila o nepříjemný zážitek z hromadné dopravy, kdy ji nenápadně sahal na nohu neznámý muž. A nechybí ani další hrozivé historky, včetně jednoho napadení a neuvěřitelného přístupu ze strany policie.

Více se už ale dozvíš v samotném podcastu. Přejeme příjemný poslech.

Domů
Sdílet
Diskuse