Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 11:53
Čas čtení 1:21
Antonín Havlík

Manželka Johna Travolty zemřela na rakovinu. Herečce Kelly Preston bylo 57 let

NEWS
Uložit Uložené

Zemřela Kelly Preston. Příčinou její smrti byla rakovina prsu.

Zemřela manželka Johna Travolty, americká herečka Kelly Preston. Bylo jí 57 let. Proslavila se ve filmech jako Jerry Maguire nebo Dvojčata. Právě na place se s hercem potkali – v roce 1988 při natáčení filmu The Experts. Jak informoval Travolta na svém Instagramu, příčinou její smrti byla rakovina prsu.

„S velmi těžkým srdcem vás informuji, že moje krásná žena Kelly prohrála svou dvouletou bitvu s rakovinou prsu. Bojovala s odvážně s láskou a podporou mnoha lidí. Moje rodina a já budeme navždy vděční jejím lékařům a sestrám v MD Anderson Cancer Center, všem lékařským institucím, které pomohly, stejně jako jejím mnoha přátelům a milovaným, kteří stáli po jejím boku,“ napsal 66letý herec na Instagramu.

Doporučeno
John Travolta bude coby elektrikář zachraňovat lidi v katastrofickém thrilleru John Travolta bude coby elektrikář zachraňovat lidi v katastrofickém thrilleru 13. října 2016 13:04

„Na Kellyinu lásku a život budeme navždy pamatovat. Vezmu si teď nějaký čas na to, abych tu byl pro své děti, které ztratily matku, takže mi odpusťte předem, pokud o nás chvíli neuslyšíte,“ omluvil se vzápětí veřejnosti John Travolta.

Před 11 lety rodina řešila podobnou tragédii – v roce 2009 zemřel nejstarší syn Jett, kvůli jehož smrti následně žalovali řidiče záchranky. Ten jim měl vyhrožovat, že zveřejní citlivé okolnosti smrti jejich syna, pokud mu nezaplatí 25 milionů dolarů. Proces nakonec nedosáhl rozsudku – rodina ho prý pod tlakem veřejnosti nakonec přerušila

Domů
Sdílet
Diskuse