Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 14:33
Čas čtení 1:20
Dominik Vetrák

Elijah Wood by se rád objevil v připravovaném seriálu Pán prstenů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Herec by si rád zahrál cameo v novém seriálu.

Seriálový Pán prstenů se v těchto dnech znovu vrací do produkce. Nový Zéland byl jednou z prvních zemí, které opětovně povolily producentům natáčet nové filmy a seriály.

Seriálu od Amazonu bychom se měli dočkat v roce 2021, no a Elijah Wood by byl rád jeho součástí. Prozradil to v rozhovoru pro IndieWire. Elijah si roli Froda Pytlíka naposledy zahrál v roce 2012, a to ve filmu Hobit: Neočekávaná cesta.

Doporučeno
Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? 28. prosince 2019 17:21

Elijah řekl, že pokud by to dávalo smysl pro příběh a nepůsobilo by to nuceně, velmi rád by si střihl alespoň malou roli či cameo. V případě camea by to mohly být postavy, ve kterých bychom Elijaha či jiné herce ze série ani nepoznali. Pokud by však chtěli v seriálu vystupovat jako postavy ze série Pána prstenů, bylo by to náročné. Seriál se totiž odehrává tisíce let před událostmi filmů. 

Herec následně zmínil, že by byl nerad, kdyby tvůrci seriál nazvali Pán prstenů. Přece jen, s příběhem, postavami a událostmi Pána prstenů nebude mít nic společného a lidi by to mohlo zmást. 

J. A. Bayona (Sirotčinec, Jurský svět: Zánik říše) bude režírovat první dvě části. Jako showrunneři vystupují JD Payne a Patrick McKay.

Co se týče jejich zkušenosti, pomáhali se scénářem pro Star Trek: Do neznáma. Kromě toho jim žádný jiný, velký či malý projekt, v profilech nesvítí. Proč budou mít právě oni na starosti nejambicióznější seriál historie, vědí snad producenti a šéfové v Amazonu lépe než my. 

Jason Cahill, Justin Doble a Helen Shang jsou hlavními scénáristy, přičemž jim pomáhá i Stephany Folsom (Toy Story 4) či dvojice Bryan Cogman a Gennifer Hutchison (Breaking Bad, Game of Thrones). Na seriálu bude pracovat i učenec Tolkienovy práce a života Tom Shippey. Svou troškou přispěje i concept artist John Howe, který pracoval už na Jacksonově trilogii. 

Z herců se představí Robert Aramayo (Game of Thrones), Joseph Mawle (Game of Thrones), Maxim Baldry (Years and Years), Markella Kavenagh, Ema Horvath či Morfydd Clark (Saint Maud), která si zahraje mladou Galadriel.

Domů
Sdílet
Diskuse