Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2020 19:48
Čas čtení 0:35
Adam Smeták

Bohuš Matuš čeká se svou 17letou přítelkyní miminko

OSOBNOSTI BOHUŠ MATUŠ
Uložit Uložené

Zpěvák začal s Lucií chodit v době, kdy jí bylo 15 let.

Bohuš Matuš (46) čeká se svojí sedmnáctiletou přítelkyní miminko.  Zpěvák s nastávající maminkou udržuje vztah od jejích 15 let. Dítě by mělo přijít na svět na konci letošního roku. Informaci přinesl web Extra.cz.

„Ano, čekáme s Lucinkou miminko, jsem moc rád. Už jsem si myslel, že se otcovské role nikdy nedočkám,“ potvrdil budoucí otec novinu webu Super.cz.


Zároveň si postěžoval na to, že jej nyní bude opět čekat vyšší pozornost bulváru. Věkový rozdíl pro něj prý překážku nepředstavoval. „Jediné, co mi kazí radost, je to, že mě teď bude ještě víc řešit bulvár,“ uvedl. Pro své dítě zatím prý nemají vymyšlené jméno. 

Doporučeno
Bohuš Matuš o své 16leté přítelkyni: Starám se o ni jako o své miminko Bohuš Matuš o své 16leté přítelkyni: Starám se o ni jako o své miminko 14. února 2020 15:53

„Myslím, že hodně se těší i rodiče Lucinky, že budou babi a děda v mladém věku. Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou,“ prozradil Bohuš Matuš pro portál Extra.cz.


Zpěvák se momentálně věnuje koncertování a přípravě na muzikál Kat Mydlář, který bude hrát na prknech divadla Broadway.

Domů
Sdílet
Diskuse