Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2020 15:00
Čas čtení 2:12
Martin Mičuda

Velkolepý návrat legendy v retro stylu. Ford po 25 letech znovuzrodil slavné Bronco

Velkolepý návrat legendy v retro stylu. Ford po 25 letech znovuzrodil slavné Bronco
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.ford.com/suvs/bronco/2021/media-kit/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">ford.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Novodobá podoba navazuje zejména na slavnou první generaci.

O tom, že Ford chystá novou generaci jednoho z nejslavnějších amerických vozidel, se šeptalo dlouhá léta. Ostatně, nejednou to naznačila a potvrdila i samotná automobilka. Model Bronco má nezastupitelné místo v americké historii SUV počinů, proto se nelze divit, že na znovuzrození ikony se obrací obrovská pozornost. Ford se nakonec s přípravami nespěchal a novodobou podobu představuje po 25 letech až teď.

Hned na úvod je třeba poznamenat, že automobilka nové Bronco přinese až ve třech vyhotoveních – dvoudveřové, poprvé i jako čtyřdveřové a konečně jako Bronco Sport. Poslední jmenovaná varianta zastupuje jakousi civilnější, běžnější a obyčejnější verzi, která je určena spíše na zpevněné cesty a víceméně jde o další SUV, jakých je mnoho. „KlasickéBronco je ale trošku jiná káva, na níž si dal Ford patřičně záležet.

Zpět
Sdílet
Diskuse