Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2020 19:51
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

20 šílených sexuálních úchylek: Někoho vzrušují amputované končetiny, démoni, nábytek nebo zvířata

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Pusť si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Je tu další úterý, což znamená, že pro tebe máme nový díl našeho pravidelného podcastu Love is on the air, v němž se naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřuje na vztahy a vše, co k nim patří. Tentokrát přišlo na přetřes téma netradičních sexuálních úchylek, které lidi vzrušují. Pusťme se tedy rovnou do toho.

Doporučeno
Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie Češku na ulici sexuálně napadl neznámý muž. „Měla byste přehodnotit šaty nad kolena,“ řekla jí prý policie 12. července 2020 19:01

Zřejmě většina lidí má určitou sexuální preferenci, kterou se od ostatních odlišují, naši moderátoři si však posvítili na opravdu ty nejbizarnější úchylky, nad kterými občas zůstává rozum stát. O některých z nich jsi možná ještě ani nikdy neslyšel. V hlavní roli budou zvířata, amputované končetiny, nábytek a démoni.

Po předchozí části, kdy jsme se věnovali vážnému tématu sexuálního obtěžování, se tak dnes jedná o poněkud odlehčenější téma, u kterého tě zase čeká i porce dobré zábavy. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse