Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 10:58
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

DMX a Snoop Dogg si to rozdají v hudebním souboji. Kdo zvítězí?

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

DMX nedávno v jednom z aktuálních rozhovorů prozradil, že by chtěl vyzvat na souboj známý jako Verzuz Hit Battle Jay-Zho, nakonec se ale utká s jiným rapovým veteránem.

22. července čeká hudební fanoušky rapový battle dvou legendárních reprezentantů tohoto žánru. DMX a Snoop Dogg si to rozdají v aktuálně velmi oblíbeném formátu Verzuz Hit Battle.

Doporučeno
Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí 12. července 2020 10:49

Verzuz Hit Battle vytvořily dvě legendy hudebního průmyslu, Timbaland a Swizz Beatz, přičemž jde o „souboj“ dvou hudebníků (původně producentů), kteří během živého vysílání tvoří hudbu a úkolem komentujících je hodnotit, kdo je lepší. V tomto případě bude přenos probíhat živě na Instagram, ale i na Apple Music.

Domů
Sdílet
Diskuse