Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 11:43
Čas čtení 2:05
Viktor Kniš

6ix9ine si zablokoval Instagram, za 2 týdny se ukáže na veřejnosti. Co se stalo a proč si to prý může dovolit?

HUDBA
Uložit Uložené

Právník, který dostal Tekashiho do domácího vězení, tvrdí, že raper má tak profesionální ochranku sestavenou z bývalých členů policie a FBI, že si může dovolit vystoupit na veřejnosti.

Ačkoliv bylo datum propuštění Tekashiho naplánované až na 2. srpna, nakonec mu trest oficiálně vyprší již 31. července. TMZ nedávno informovalo, že se Tekashi chystá během posledních dvou týdnů trestu zcela odstavit svůj Instagram, přičemž podle raperova právníka jsou za tím i bezpečnostní kroky. Jeho účet je již nyní vypnutý.

Doporučeno
Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí Kam se poděli Mr. Shontey, zawy, Mancini14 nebo Česká bomba? Zjistili jsme, co dělají první velcí čeští youtubeři, kteří už netočí 12. července 2020 10:49

Právník, který dostal Tekashiho do domácího vězení, tvrdí, že raper má tak profesionální ochranku sestavenou z bývalých členů policie a FBI, že si může dovolit vystoupit na veřejnosti. Lance Lazzaro naznačil, že se 6ix9ine bude opět stěhovat z místa, kde strávil posledních několik týdnů, zároveň nevyloučil, že Tekashi nebude mít strach ukazovat se na veřejnosti. Koneckonců, na sociálních sítích to už naznačil i duhový Daniel.

Domů
Sdílet
Diskuse