Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 15:53
Čas čtení 1:07
Viktor Kniš

Rap definitivně ovládl svět, toto jsou nejposlouchanější skladby a alba na streamech za první polovinu roku 2020

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Poslechovost hudby navzdory hektickým časům stoupla o téměř 10 %, zároveň se do žebříčků nejúspěšnějších dostali zejména rapoví interpreti a zpěváci, kteří jsou tímto žánrem zásadně ovlivněni.

V průběhu pandemie poslouchali lidé hudbu mnohem více, zároveň se ještě intenzivněji sblížili se streamovacími službami. Vyplývá to z analýzy dat agentury Nielsen Music, která zastřešuje všechna americká vydavatelství i sólo autory. Celková poslechovost za první pololetí 2020 narostla o 9,4 %, přičemž výrazně dopomohli k obrovskému úspěchu v první řadě reprezentanti rapového žánru a zpěváci, kteří k němu mají více než blízko.

Doporučeno
6ix9ine si zablokoval Instagram, za 2 týdny se ukáže na veřejnosti. Co se stalo a proč si to prý může dovolit? 6ix9ine si zablokoval Instagram, za 2 týdny se ukáže na veřejnosti. Co se stalo a proč si to prý může dovolit? 15. července 2020 11:43

Kromě komerčních interpretů a stálic se stále více daří reprezentantům nové vlny rapu, kteří dokáží pohodlně přeskočit své starší kolegy.

Domů
Sdílet
Diskuse