Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 20:46
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Přivítej Eli, novou členku F*CK THEM, která spojuje trap, elektroniku a melancholii s R&B linkami

HUDBA
Uložit Uložené

Talentovaná zpěvačka se přidává k Haha Crew, Glebovi, Radikalovi či KHANS, kteří jsou dnes stabilními členy slovenského vydavatelství F*CK THEM s výrazným zahraničním přesahem.

Do slovenského hudebního vydavatelství F*CK THEM se světovým přesahem od dnešního dne patří i zpěvačka Eli. Talentovaná interpretka má česko-řecký původ a má přirozeně blízko zejména k fúzi elektronického, trapového a melancholického zvuku v kombinaci s melodickými R&B linkami. 

Eli se představuje prvním singlem s názvem Heavy Hearts, kterým zároveň avizuje, že chce ještě v roce 2020 vydat debutové album. V plánu je, že bude obsahovat anglické i české tracky, je tak otázkou, zda si ji víc oblíbí domácí nebo zahraniční publikum.

Dočkali jsme se už i prvního atmosférického klipu, který naznačuje, že si Eli dá záležet i na vizuální stránce své prezentace. Nápad na videoklip vzešel od režisérského dua Jordan Haj & Givinar Kříž.

Yaksha jako zakladatel i výkonný šéf labelu F*CK THEM už prozradil, že sice neměl v plánu své řady rozšiřovat, když ale slyšel Eli, jednoduše neodolal. „Neměl jsem v úmyslu rozšiřovat label, nehledali jsme nové členy, ale velikost tohoto talentu nebylo možné ignorovat,“ konstatuje Yaksha. Talentovaná zpěvačka se přidává k Haha Crew, Glebovi, Radikalovi či KHANS, kteří jsou dnes stabilními a aktivními členy.

Domů
Sdílet
Diskuse