Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2020 18:01
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Češky popsaly bizarní úchylky svých partnerů. Jeden při intimní chvilce použil nanuk

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Podcast Love is on the air přichází s dalším bonusovým dílem.

Odebírej nás na Spotify

V úterní epizodě podcastu Love is on the air se naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach věnovala trochu odlehčenějšímu tématu, kterým jsou nejpodivnější sexuální úchylky. Probrali jsme jich opravdu hodně a najdeš mezi nimi i takové, o kterých jsi zřejmě nikdy neslyšel.

A jelikož je náš podcast zaměřen také na interakci s posluchači, opět jsme vám dali prostor, abyste nám zaslali vlastní příběhy či přiznání na toto téma. Ti odvážnější se nestyděli a svěřili se. Pusťme se tedy rovnou do toho.

Doporučeno
Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor) Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor) 12. července 2020 16:43

Dozvíš se například o muži, který při intimní chvilce se svou partnerkou použil nanuk. Další posluchačka napsala, že její partner u ní vyžadoval co nejdelší ochlupení, no a řeč přišla i na úchylku z tloustnutí. O dávku neuvěřitelných příběhů tedy bylo opět postaráno. Více se už dozvíš v samotném podcastu.

Pokud ti poslední díl Love is on the air náhodou utekl, pustit si jej můžeš po kliknutí na tento odkaz. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse