Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2020 10:28
Čas čtení 5:48
Adam Novosad

Jeden skoro zemřel na covid-19, jiný umí vyrobit nůž z mléka. Těchto 10 youtuberů stojí za sledování

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Na YouTube najdeš tisíce a tisíce videí, z nichž množství stojí za zhlédnutí.

Na portálu YouTube můžeš narazit na miliony videí, které se liší obsahem i kvalitou. Pokud nemáš náladu na kanál, kde se splachují do toalety všemožné předměty, pak se můžeš nechat inspirovat těmi, které se v poslední době zalíbily i nám.

Nejde přitom jen o naučný a vzdělávací obsah, ale také o odlehčená témata. V případě, že jsi karanténu prožil výlučně v domácím prostředí a dodíval ses na všechno na Netflixu, nyní máš šanci přejít na YouTube.

V tomto článku si přečteš:
  • Který youtuber téměř zemřel na covid-19
  • Jak japonský řemeslník dokáže vyrobit nůž i z čokolády
  • Jak neznámý filmař vlogoval v New Yorku už v 80. letech
  • Způsoby, jak český macho dokáže sbalit jakoukoliv ženu
  • Kolik stojí běžný den slovenského řidiče kamionu ve Švýcarsku

Bald and bankrupt

Jeden z nejpopulárnějších britských youtuberů, který momentálně nahrává videa na internet. Bald and bankrupt začal před několika lety videi z jihovýchodní Asie a Indie, aby pak oprášil ruský jazyk a vydal se objevovat země bývalého východního bloku.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Bald se přitom v minulosti objevil i na našem webu, když navštívil košický Luník IX. Na vyhlášeném košickém sídlišti poznával tamní kulturu, a i když mu lidé radili, aby tam raději s drahou fotografickou výbavou nechodil, nakonec se místní Romové z náhlé popularity radovali a samozřejmě nic se mu nestalo.

V uplynulém čase poznával Kubu se svou běloruskou přítelkyní, odkud propašoval do Evropy malé kotě, potom vycestoval do Běloruska, které si z koronaviru těžkou hlavu nedělalo a nezavedlo ani celonárodní uzavření hranic a v závěru své spanilé jízdy jel do Srbska. Covid-19 bral na lehkou váhu, a tak se jím nakonec nakazil a na jednotce intenzivní péče v Bělehradě téměř zemřel.       

Rozvoj muže

Pokud ti karanténa během pandemie koronaviru narušila sociální život i sebevědomí natolik, že jsi už v barech či klubech nevěříš oslovit žádnou holku či kluka, český kanál Rozvoj muže tě naučí všechny strategie, jak se osvědčit. Kanál přitom funguje již dlouho a navzdory své kvalitě si zatím nezískal obrovskou popularitu.

V hlavní roli se na kanálu neustále objevuje český macho, který se vyznačuje holou hlavou a svůdným šarmem. Zřejmě by mu nedokázala odolat žádná žena, protože nejde jen o teoretické ukázky, ale tento český svůdce si do videí pravidelně vodí i figurantky, aby mohl každému ukázat, že v praxi není svádění o moc těžší než na papíře.   

 

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 86741 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse