Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2020 11:29
Čas čtení 0:51
Tímea Krauszová

Milenci si užívali sex v keřích, dostali na zadek od kolemjdoucí ženy. Uštědřila jim několik ran a nešetřila nadávkami

NEWS
Uložit Uložené

Paní byla značně pobouřena jejich chováním.

Žena, která přichytila ​​pár při sexu v keřích, jim dala řádnou lekci. Nejenže na ně řvala, ale popadla i poleno a muž i žena si vysloužili několik naučných po zadku. Bizarní situaci v ruském Stavropolu se na kameru podařilo zachytit sousedovi, který se nakonec neovládne a na konci videa se rozesměje. Video zveřejnil portál Ladbible.

Doporučeno
Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA 17. července 2020 9:22

První úder ještě muž ignoroval, pak vykřikl bolestí

Žena už i se „zbraní“ v ruce přišla ke dvěma milencem, kteří se uprostřed dne oddávali radovánkám. Mezi keři jim vyčnívaly jen nohy. Jelikož byl muž nahoře, jako první schytal úder po holém zadku. Zpočátku chtěli zřejmě nazlobenou sousedku ignorovat, ale paní Irina v úderech pokračovala, až se nakonec muž svalil na bok a další rána tak dopadla na ženino stehno. I ta ještě schytala několik ran.

Mezi údery se paní Irině dařilo i nadávat a zjevně velmi pobouřena jejich chováním ještě muži uštědřila poslední úder předtím, než odešla. Při tomto úderu už vykřikl bolestí. Nevíme, zda se po takovém výprasku ještě vrátili k předchozí aktivitě.

Domů
Sdílet
Diskuse