Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2020 13:45
Čas čtení 0:30
Matej Krajčovič

Muž zastavil se svou Teslou na čerpací stanici. Marně hledal otvor, kde se auto tankuje

TECH
Uložit Uložené

Elektromobily se pochopitelně nabíjejí někde jinde.

Elektromobily jsou na cestách již poměrně běžné, ale někteří řidiči mají s pochopením jejich fungování stále poměrně velké problémy. Alespoň podle videa, na které upozornil portál LadBible a rychle se stalo virálním.

Doporučeno
Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA Šestiletý prvák, který zastřelil svou spolužačku, je nejmladší školní střelec v historii USA 17. července 2020 9:22

Je na něm vidět muž s Teslou Modelem 3, jak zastavil u čerpací stanice, vytáhl hadici ze stojanu a snažil se najít způsob, jak ji vložit do svého vozidla na baterky.

Zdá se, že následně našel odpověď prostřednictvím svého telefonu a zřejmě i vyhledávače Google, rychle totiž nasedl za volant a vyrazil pryč.

Zřejmě nešlo o skutečného majitele auta, jinak by pravděpodobně způsob nabíjení Tesly už znal.

Ve hře je však i možnost, že video je tak trochu fake, sdílel ho totiž komediant Justin Flom. Zda ho jen pověsil na svůj profil, nebo i zrežíroval, se zřejmě jen tak nedozvíme.

Domů
Sdílet
Diskuse