Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2020 6:53
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Auta Leonarda DiCapria a Brada Pitta z tarantinovky Tenkrát v Hollywoodu si můžeš koupit i ty. Kolik by tě to stálo?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V srpnu se koná velká dražba slavných filmových předmětů.

Quentin Tarantino stvořil díky svému štábu úžasnou atmosféru 60. let Hollywoodu. Patřily k tomu kulisy, kostýmy, budovy, ale hlavně auta. Některá z nich nyní můžeš vlastnit i ty.

Prop Store (props jsou v angličtině rekvizity) uspořádalo na 26. a 27. srpen událost, během které si můžeš virtuálně koupit řadu známých předmětů ze slavných filmů.

Doporučeno
Tenkrát v Hollywoodu: Jediná CGI scéna, easter eggy a odkazy na Tarantinovy filmy, kterých sis mohl (ne)všimnout Tenkrát v Hollywoodu: Jediná CGI scéna, easter eggy a odkazy na Tarantinovy filmy, kterých sis mohl (ne)všimnout 26. srpna 2019 16:22

V rámci filmu Once Upon a Time in Hollywood (Tenkrát v Hollywoodu) budou na prodej obě auta hlavních postav. Žlutý Cadillac Coupe de Ville Dicapriovy postavy – Ricka Daltona, by tě měl vyjít na 45 až 55 tisíc dolarů (zhruba 1 až 1,2 milionu korun), zatímco modrý Volkswagen Karmann Ghia na 20 až 30 tisíc dolarů (zhruba 455 až 685 tisíc korun).

Nejdražší složkou v aukci bude miniaturní model lodě Nostromo z Aliena (Vetřelec). Variety odhaduje, že se vydraží za částku v hodnotě od 300 do 500 tisíc dolarů (zhruba 6,85 až 11,4 milionu korun). Dohromady se draží přes 850 předmětů a všechny si je můžeš prohlédnout zde.

Autá Leonarda DiCapria a Brada Pitta z tarantinovky Vtedy v Hollywoode si môžeš kúpiť aj ty. Koľko ťa to vyjde?
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse