Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2020 17:26
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson budou v novém satirickém animovaném seriálu Futha Mucka hrát sebe samé

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Futha Mucka bude animovaný seriál od Quibi.

Collider oznamuje další zajímavý seriál od Quibi. Jde o streamovací platformu exkluzivní pro mobilní zařízení, která je zatím dostupná jen v USA. Moc se jí nedaří, ale byla by škoda zatratit ji, když chystá hned několik zajímavých projektů. Jedním z nich je i Futha Mucka, animovaný seriál od scénáristů komedie Blockers s Johnem Cenou.

Doporučeno
Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? 20. července 2020 14:36

Jmenují se Jim a Brian Kehoe, napsali scénář, produkují a budou i showrunnery pečujícími o celý projekt. Hlavními hrdiny budou fiktivní verze Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldse, které si zahrají samotní herci. Příběh by se měl zaměřit na jejich vztah poté, co se Reynolds dostane pod ochranu Jacksona. Zatímco první jmenovaný je z toho nadšený, druhý mu nemůže přijet na jméno. 

Oba herci se znají z natáčení komedie The Hitman's Bodyguard, která dostane letos nebo příští rok i pokračování. Rovněž je spojuje i Marvel, protože Samuel hraje Nicka Furyho a Ryan zase Deadpoola, i když Deadpool ještě oficiálně začleněn do Marvel Cinematic Universe nebyl.

Domů
Sdílet
Diskuse