Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2020 9:11
Čas čtení 0:46
Matej Krajčovič

54letý Mike Tyson se opět vrátí do ringu. Stane se tak během večera, během kterého se popere i youtuber Jake Paul

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

Tyson chce soubojem proti Royovi Jonesovi Jr. zpropagovat svůj nejnovější projekt.

Legendární šampion supertěžké váhy v boxu Mike Tyson se opět postaví do ringu, informuje USA Today

Tyson oznámil, že 12. září letošního roku v Jižní Kalifornii bude jeho vyzyvatelem Roy Jones Jr., který je o 3 roky mladší než 54letý bojovník. Boxovat se bude na 8 kol, oficiálně půjde o exhibiční utkání, to ale neznamená, že ačkoli ve hře nebudou žádné tituly, oba sportovci přípravu na duel zanedbají.

 

Mike Tyson stál v ringu naposledy v červnu 2005, ale jak vidno na jeho Instagramu, připravoval se i v květnu. Tehdy ukázal, že potřebnou rychlost rozhodně neztratil. Roy Jones by přesto mohl být mírným favoritem, už v únoru 2018 totiž dokázal porazit Scotta Sigmona v klasickém zápase, díky kterému získal titul WBU.

V jeho prospěch hovoří i statistika 66 výher a 9 porážek za celou kariéru, zatímco Tyson disponuje bilancí 50:6, ale prohry začal sbírat právě ke konci kariéry.

Doporučeno
Mike Tyson v novém videu ukazuje fenomenální rychlost. Legenda boxu usilovně pracuje na návratu do ringu Mike Tyson v novém videu ukazuje fenomenální rychlost. Legenda boxu usilovně pracuje na návratu do ringu 23. června 2020 21:44

Návrat boxerské legendy samozřejmě není samoúčelný, má zpropagovat spouštění jeho nového projektu Legends Only League. Ten chce zpět na výsluní přinášet legendy ze všech sportů – boxu, ale i basketbalu, fotbalu či baseballu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

Zápas Tysona s Jonesem Jr. bude k dispozici díky online předplatnému, součástí večera a tzv. karty bude i souboj bývalého hráče NBA Nate Robinsona s youtuberem Jakem Paulem.

Domů
Sdílet
Diskuse