Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2020 12:47
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Sonic 2 je skutečností. Kdy dorazí modrý ježek do kin?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování natočí stejní tvůrci, kteří stojí za jedničkou.

Sonic zažil letos velký úspěch. Přestože kina byla v mnoha zemích několik měsíců kvůli koronaviru zavřená, celosvětově se mu podařilo vydělat 306 milionů dolarů. Další desítky milionů pak vydělal z prodeje filmu na internetu, fyzických nosičů či televizních práv.

Doporučeno
Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? Netflix versus kina. Projde Hollywood revolucí se streamingem na trůnu? 20. července 2020 14:36

Překvapením je, že na domácí půjde v USA se Sonicovi podařilo vydělat o 2 miliony více než filmu Detective Pikachu s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli. V případě snímku Detective Pikachu jsme však ještě potvrzení o pokračování nedostali.

Sonic 2 dorazí do kin v dubnu 2022. Režie se opět chopí Jeff Fowler podle scénáře od Pat Casey a Joshe Millera. Očekává se i návrat herců Bena Schwartze, Jamese Marsdena a Tiky Sumpter.

Otázkou je, zda se vrátí i Jim Carrey jako Dr. Robotnik. Nevíme totiž, zda má hvězda ve smlouvě i dodatek o případném pokračování.

Domů
Sdílet
Diskuse